Krympplast och krympfilm för alla dina behov

Plastkrympning är ett miljövänligt alternativ för vintertäckning, väderskydd och skydd under transport.

För Varv & Marinor

Krympplast för marinindustrin är en beprövad metod för vinterförvaring, transport eller reparation av båtar på land eller i vattnet. Vi har ett brett utbud av produkter och kan erbjuda förmånliga priser till dig som exempelvis driver en marina, har en båtupptagning eller har en verksamhet som transporterar båtar eller andra marina produkter. Vår krympplast är av hög kvalité och lätt att arbeta med.

För bygg & byggnadsindustrin

Krympplast ger ett bra skydd för fasader och byggställningar oavsett väderlek. Det är enkelt att applicera på både små och stora ytor och då plasten värms ihop blir det ett heltäckande skarvlöst skydd. Denna teknik ger en rad fördelar jämfört med traditionell ställningsväv, som ofta används vid balkong-, fasad- och takrenovering. Metoden fungerar utmärkt även utan byggställning.

För transport & industri

Krympplast används som skydd för produkter som lagras utomhus eller skeppas med lastbil, tåg, båt eller flyg. Ett flexibelt material som snabbt kan appliceras och klarar tuffa väderförhållanden. Då det skyddar mot damm, fukt, vatten, rök är krympplastens användningsområden inom industri och transporter många.

Modulbyggnader

Krympplast passar perfekt för att transportera eller förvara modulbyggnader.

Så fungerar plastkrympning av båt