Ställningsplast

Ställningsplast ger effektivt skydd mot nederbörd och vind

Ställningsplast är en robust produkt som erbjuder pålitligt skydd för dina byggarbetsplatser och anläggningar mot olika väderförhållanden. Den är tillverkad av stark krympfilm som utmärker sig för sin styrka och seghet, klarar väl av regn, blåst och kyla, vilket garanterar pålitligt väderskydd för era ställningar även under de tuffaste förhållandena.

Ställningsplastens utmärkta vind- och vattentäta egenskaper garanterar inte bara ett effektivt skydd mot nederbörd, utan även mot annan smuts som väggrus och salt, vilket gör den till en idealisk lösning för ställningar belägna nära kusten eller vägar. Dessutom, till skillnad från andra material, fladdrar ställningsplast inte i vinden vilket bidrar till ett mer professionell och estetiskt tilltalande utseende på arbetsplatsen.

Förutom att erbjuda effektivt skydd mot väder och vind, är ställningsplast också UV-skyddad. Detta innebär att du kan vara säker på att fasaden eller objektet inte skadas under heta sommardagar. Ställningsplasten agerar som en effektiv barriär mot solens strålar, vilket skyddar din arbetsplats mot skadlig UV-strålning och förhindrar blekning eller andra skador som kan uppstå genom långvarig exponering för solen.

Ett annat attraktivt attribut av ställningsplast är dess enkla lagning. Vid mindre skador, kan plasten helt enkelt smältas ihop igen, vilket gör det snabbt och enkelt att utföra reparationer på plats och fortsätta arbetet utan avbrott.

Vad kostar ställningsplast?

Vi säljer ställningsplast på rulle, och priset är mellan 3 676–6 992 kr ex. moms per rulle. Hur många rullar du behöver beror på storleken av ställningen, så det går inte att ge ett exakt svar på kostnaden.

Kontakta oss redan idag

Några av våra produkter som är anpassade för byggindustrin